Schrijf jouw beste column en wie weet staat deze morgen in Metro

Jury stemmen
 • Politiek

  Anti-Moslims in de media

  Anti- Moslims In de media. Marokkanen dit turken dat, jullie bidden meer dan hun bidden voor het geloof alleen het verschil is, uit geklaag over dit onderwerp. Het is een schande dat er een algemene negatieve denkwijze is in een multiculturele samenleving van Nederland.
  Er is daadwerkelijk geen afkomst je bent afkomstig uit de vagina of buik van een vrouw punt. Nog triester is hoe heeft deze denkwijze zichzelf zo sterk kunnen aanhouden voor zoveel jaren! Terwijl er zeker wel door de jaren heen ontelbare dingen gebeuren die slechter zijn. Sterker nog alles wat er gebeurd is zijn nog erger en nog steeds van verschillende groepen culturen die andere religieuze achtergronden hebben of zelfs GEEN.
  Een kind van 9 red een verdrinkende peuter in de plaats van de ouderen die erbij stonden, ook hallo!
  Vraag jezelf eens eerst af wat er met jou en je naasten aan de hand is voordat je jezelf het recht ontleent om over andere "mensen" te gaan oordelen. Het slaat toch nergens op dat er mensen zijn die sociologie studeren en niets waardig kunnen plaatsen over de verwarring en ontwikkeling van de mensheid op aarde. Er is duidelijk een lijn te trekken tussen identiteit en opvoeding crisis die gevoeliger liggen dan bij andere culturen.
  Als je in vrij land woont zoals Nederland en je ouders hebben een extreme manier van leven is het al een “no go”. De jongeren die hier in Nederland worden geboren zijn gewoon Nederlanders en zouden niet onder druk moeten worden gehouden als ouders zelf ervoor hebben gekozen om hier te komen wonen. Ze “willen” voor hun ouders kiezen bang om weggestoten te worden door familie simpel weg omdat de logica niet bevochten wordt. Er vind duidelijk een onderdrukking plaats waardoor jongeren opstandig doen en zich dan gaan misdragen. Het is toch een logische reactie vanuit de punt waarin ze staan.
  Hele visie wordt verkeerd geïnterpreteerd en de opvattingen willekeurig. Natuurlijk slaan we dit lekker over om simpel weg een bepaalde groep mensen in de spotlight te behouden ter afleiding van nog ergere groepen op de wereld.
  Toegeven gaan ze nog lang niet doen hoor en terecht! Als je ziek bent wordt je ook niet gelijk beter, de geestelijke kant is verstoord en het gebeurt bij iedereen! Dus kap ermee geef het wat tijd en ruimte, ze zullen vanzelf en sneller weer bijdraaien in onze maatschappij met of zonder hoofddoeken , of islamitische achtergrond. Ga nagels lakken of je kamerschoonmaken, een wasje draaien of zo iets, in de plaats van steeds verhalen over "kut marokkanen , stomme turken" te delen. Het bespaart je heel wat tijd die je voor iets anders kunt gebruiken. Vind je