Schrijf jouw beste column en wie weet staat deze morgen in Metro

Jury stemmen
 • Vrijgezel

  Vrijgezel

  Vrijgezel zijn is echt geen walk in the park. Je krijgt nergens korting en iedere keer de vraag waarom een leuke vrouw zoals mij nog single is. Waarom is Thom Arisman nog single? Hij is de grappigste man van Nederland. Volgens mij zijn de meeste lezers verliefd op hem. Behalve ik natuurlijk anders waren we allang samen.
  Maar ik wil zijn carriere niet verwoesten want als Thom geen singleman meer is dan ook geen inspiratie meer. En zonder inspiratie zijn er geen inkomsten. En dan zijn er ook geen hilarische herkenbare verhalen meer die ik gebruik om me te troosten als ik weer zelfmedelijden heb nadat ik me weer heb ingelaten met een foute vent. Dus ik neem genoegen met het feit dat hij een paar dagen per jaar op mijn nachtkastje ligt.

  Mijn libido is zo laag dat ik volgens mij nog niet eens vonken krijg als ik op een hoogspanningskabel zit. Zelfs als ik me een beeld vorm van onze Mr Single (zei ik al dat ik niet verliefd op hem ben?) is het enige wat er gebeurt dat er een glimlach op mijn gezicht verschijnt. Misschien heb ik het verkeerde beeld van Thom gecreeërd en ziet hij er niet uit als een vrolijke krullenbol met guitige groene oogjes en een ruitjeshemd. Zijn kleur haar ben ik nog niet helemaal uit.

  Het grappige is dat ik niet eens op guitig-ogende krullenbollende mannen val maar meer op mannen met een “fout” uiterlijk. Maar zijn humor en iq maakt schijnbaar veel goed.
  Op dit moment heb ik “Thom” uitgeleend aan een vriendin. Normaal ga ik niet zo onzorgvuldig met “mijn” mannen om maar ik geloof niet dat hij er wakker van ligt want hij is het, volgens mij, wel gewend om van de ene vrouwenhand naar de andere te gaan.

  Vanavond ga ik maar naar bed met Jonathan Tropper. Afwisseling van spijs doet tenslotte eten. Volgens Ezzulia schijnt het Hans Teeuwen en Kluun in het kwadraat te zijn. Ik wil eigenlijk niet weten wat er uit komt als je die 2 gaat kruisen. Soort van grofgebekte, vreemdgaande, met zijn dochter op vakantie gaand feestbeest.
  Als het geen leuk boek is, kan ik Thom nog altijd terug gaan halen.

  Maar voor nu, dag Thom en hallo Jonathan.